bv-z.nl

Zakelijk nieuws

Een administratiekantoor voor hulp met belastingen en boekhouding

administratiekantoor

Als je een ZZP’er bent, dan sta je er in principe alleen voor. Je bent immers een zelfstandige, nietwaar? Toch ben je ook gewoon ondernemer en kun je alle kosten die gemaakt worden gewoon van de belasting aftrekken, mits ze zakelijk zijn natuurlijk. Veel ondernemers kiezen ervoor om zelf hun boekhouding te voeren. Vaak wordt hier software voor gebruikt. En alhoewel het misschien wat spannend klinkt, is het echt niet zo heel erg ingewikkeld als het klinkt.

ZZP’ers

administratiekantoorBen je een ZZP’er dan heb je ook vaak niet heel ingewikkelde boekingen. Er worden facturen verzonden naar je klanten en er zijn tevens kosten die je maakt. Je doet wellicht wat investeringen in bijvoorbeeld een auto van de zaak en een laptop en een computer, maar daar stopt het dan ook meestal wel. Zelf de boekhouding doen is niets mis mee. U weet hoeveel geld er binnenkomt, van die u nog facturen tegoed heeft en wanneer er betaald moet zijn. Geen onbelangrijke informatie als je bezig bent met ondernemen.

Uitbesteden aan administratiekantoor

Het uitbesteden aan een professional is uiteraard ook een optie. En dat is toch wel waar je naartoe moet gaan werken. Als je een goed lopend bedrijf hebt, is jouw tijd simpelweg een hoop geld waard. Jouw tijd is vrijwel altijd beter besteed in het groeien van je onderneming dan met het verzenden van facturen en invullen van bonnetjes. Neem daarom een Zutphen administratiekantoor in de arm. In de meeste steden en gemeentes is er wel een administratiekantoor gevestigd die je kan helpen.

Administratie kantoor kan zichzelf terugverdienen

Ze kunnen al het werk voor je verzorgen en je daarnaast ook advies geven over je bedrijf. Misschien wil je wel over naar een B.V. structuur of heb je hulp nodig bij de financiering van een nieuw idee. Een administratiekantoor kan zichzelf vaak eenvoudig terugverdienen. Want ze helpen ook met de inkomstenbelasting en daar zit het hem nu juist in. Jij als ZZP’er bent waarschijnlijk niet op de hoogte van alle regeltjes die er zijn op het gebied van belastingen. EenĀ Emmen administratiekantoor kan je daarbij assisteren en op die manier potentieel veel geld besparen.

Comments are closed.