bv-z.nl

Zakelijk nieuws

Opdrachtgever die je als ZZP’er niet betaald? Incasso inschakelen!

AmsterdamAls ZZP’er is het soms een onzekere tijd. U heeft soms opdrachten, en soms ook niet. Het is belangrijk om alles goed bij te houden. Als ondernemer gaat het om geld verdienen. Voor sommige mensen is dit beter weggelegd als voor anderen. Als u een klant heeft waar u regelmatig opdrachten van krijgt, dan is het een lastige situatie wanneer uw facturen niet worden betaald. Een lastige situatie omdat u de klant wel wilt behouden, maar u wilt ook gewoon uw rekeningen betaald wilt hebben. U heeft diensten immers al geleverd. In deze situatie is het verstandig om een incassobureau in te schakelen.

Relatie met klant niet op het spel zetten

Een incassobureau kan hier rekening mee houden en begrijpt heel erg goed dat u de relatie niet op het spel wilt zetten. Daarnaast is het een prettig idee dat iemand anders ermee bezig is, u heeft er zelf geen omkijken meer naar. Het Incassobureau Amsterdam zal in feite voor u optreden, en als u samenwerkt met een goed incassobureau zal dit er tevens voor zorgen dat de rekening wordt betaald. Vraag altijd naar de resultaten en de kans van slagen. Met de methodes kan worden bepaald en worden ingeschat hoe groot de kans is dat de factuur wordt zal worden betaald. En dat met behoud van uw klanten.

Incasso partners vinden

Het invorderingsbedrijf uit Den Haag of Amsterdam (2 locaties) is een goede partner als het om incasso opdrachten gaat. Ze werken ook internationaal , dus ook als u te maken heeft met klanten uit het buitenland kunnen ze u bijstaan in het proces. Het prettige is dat u direct een partner heeft die u kunt inschakelen als een klant zijn of haar rekeningen niet betaald.

Tags: ,

Comments are closed.