bv-z.nl

Zakelijk nieuws

Contactloos pinapparaat kopen 

Pinnen is inmiddels zo ingeburgerd, dat veel consumenten niet of nauwelijks contant geld bij zich hebben. Dat betekent dus ook dat je als ondernemer klanten en dus omzet kunt mislopen als je geen mogelijkheid tot pinnen kunt aanbieden. En als je dan toch gaat kijken voor een pinapparaat, waarom zou je dan geen contactloos pinapparaat kopen? 

Nederland 

Sinds 1990 kan er in Nederland bij winkels met een pinpas betaald worden. Deze gemakkelijke manier van betalen werd al heel snel gemeengoed. In eerste instantie had de betaalpas een magneetstrip die door het apparaat gehaald moest worden om vervolgens een pincode in te toetsen. Later werd de magneetstrip vervangen door een chip. Deze chip was veiliger en hierbij moest de pas in het apparaat gestoken worden. Inmiddels is de chip verwerkt in de betaalpas en hebben ook de nieuwste mobiele telefoons een NFC chip. Dit maakt het mogelijk om contactloos te betalen, ook als je je betaalpas niet bij je hebt. Dit is ook werkzaam in de PaQar pinapparatuur. Een leverancier van diverse soorten pinapparaten. 

Ontwikkelingen 

Voor ondernemers betekende de ontwikkelingen dat er niet langer een vaste verbinding nodig is voor het verwerken van betalingen. Dus ook op een evenement of op de markt kan met pin betaald worden. Contactloos betalen is dé manier van betalen voor kleine bedragen. Er kan per pas tot €25,- contactloos worden betaald voordat de pincode weer vereist is. Als ondernemer is het dus handig om een contactloos pinapparaat te kopen, omdat betalingen niet alleen veilig maar ook nog eens sneller gaan dan de traditionele manier van pinnen. En een contactloos pinapparaat kopen hoeft helemaal niet duur te zijn, vaak betaal je een bedrag voor het apparaat en een klein bedrag per transactie. Dé oplossing als je geen klant wilt verliezen! 

Comments are closed.